Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 27  
Vaša otázka: Heslá = "postupy výrobné"
  1. GUBOVÁ, Klaudia - BEDE, Krisztina. Additive Manufacturing is One of the Key Technologies of Industry 4.0. In Development of Production Management and Logistics under Industry 4.0 Influence : Reviewed Monographic Collection of Scientific Papers. - Kraków : Towarzystwo Słowaków w Polsce, 2020. ISBN 978-83-8111-207-9, pp. 73-89 CD-ROM. VEGA 1/0375/20.
    článok

    článok

  2. DANESHJO, Naqibullah - NAŠČÁKOVÁ, Jana - DUDÁŠ-PAJERSKÁ, Erika. Methodological Procedures Applied to Manufacturing Systems Design. In Application of Computational Methods in Engineering Science : Monografie, Lublin, 2019. - Lublin : Wydawnictwo Politechniki Lubelskiej, 2019. ISBN 978-83-7947-385-4, s. 125-133. VEGA 1/0251/17, KEGA 026EU-4/2018.
    článok

    článok

  3. PACANA, Jacek et al. Application of the reverse engineering in the manufacturing process. In ESPM 2015. International conference on engineering science and production management. Production management and engineering sciences : scientific publication of the International conference on engineering science and production management (ESPM 2015), Tatranská Štrba, High Tatras Mountains, Slovak Republic, 16-17 april 2015. - Leiden : CRC Press/Balkema, 2016. ISBN 978-1-138-02856-2, s. 517-522. POIG.01.01.02-00-015/08-00.
    článok

    článok

  4. DONOVALOVÁ, Alena. Slovenská bryndza. In Stav a perspektívy rozvoja trhu potravín, tradičných a regionálnych potravín v Európskej únii a na Slovensku : špecifikácie výrobkov. - Bratislava : Obchodná fakulta Ekonomickej univerzity v Bratislave, 2016, s. 1-10 [14,41 NS] online. VEGA 1/0635/14. 1/0635/14, VEGA, Stav a perspektívy rozvoja trhu biopotravín, tradičných a regionálnych potravín na Slovensku.
    článok

    článok

  5. DONOVALOVÁ, Alena. Slovenská parenica. In Stav a perspektívy rozvoja trhu potravín, tradičných a regionálnych potravín v Európskej únii a na Slovensku : špecifikácie výrobkov. - Bratislava : Obchodná fakulta Ekonomickej univerzity v Bratislave, 2016, s. 1-6 [7,89 NS] online. VEGA 1/0635/14. 1/0635/14, VEGA, Stav a perspektívy rozvoja trhu biopotravín, tradičných a regionálnych potravín na Slovensku.
    článok

    článok

  6. DONOVALOVÁ, Alena. Slovenský oštiepok. In Stav a perspektívy rozvoja trhu potravín, tradičných a regionálnych potravín v Európskej únii a na Slovensku : špecifikácie výrobkov. - Bratislava : Obchodná fakulta Ekonomickej univerzity v Bratislave, 2016, s. 1-7 [9,29 NS] online. VEGA 1/0635/14. 1/0635/14, VEGA, Stav a perspektívy rozvoja trhu biopotravín, tradičných a regionálnych potravín na Slovensku.
    článok

    článok

  7. DONOVALOVÁ, Alena. Spišská borovička. In Stav a perspektívy rozvoja trhu potravín, tradičných a regionálnych potravín v Európskej únii a na Slovensku : špecifikácie výrobkov. - Bratislava : Obchodná fakulta Ekonomickej univerzity v Bratislave, 2016, s. 1-5 [5,95 NS] online. VEGA 1/0635/14. 1/0635/14, VEGA, Stav a perspektívy rozvoja trhu biopotravín, tradičných a regionálnych potravín na Slovensku.
    článok

    článok

  8. DONOVALOVÁ, Alena. Spišské párky. In Stav a perspektívy rozvoja trhu potravín, tradičných a regionálnych potravín v Európskej únii a na Slovensku : špecifikácie výrobkov. - Bratislava : Obchodná fakulta Ekonomickej univerzity v Bratislave, 2016, s. 1-5 [5,25 NS] online. VEGA 1/0635/14. 1/0635/14, VEGA, Stav a perspektívy rozvoja trhu biopotravín, tradičných a regionálnych potravín na Slovensku.
    článok

    článok

  9. DONOVALOVÁ, Alena. Špekáčky. In Stav a perspektívy rozvoja trhu potravín, tradičných a regionálnych potravín v Európskej únii a na Slovensku : špecifikácie výrobkov. - Bratislava : Obchodná fakulta Ekonomickej univerzity v Bratislave, 2016, s. 1-5 [5,05 NS] online. VEGA 1/0635/14. 1/0635/14, VEGA, Stav a perspektívy rozvoja trhu biopotravín, tradičných a regionálnych potravín na Slovensku.
    článok

    článok

  10. DONOVALOVÁ, Alena. Zázrivské vojky. In Stav a perspektívy rozvoja trhu potravín, tradičných a regionálnych potravín v Európskej únii a na Slovensku : špecifikácie výrobkov. - Bratislava : Obchodná fakulta Ekonomickej univerzity v Bratislave, 2016, s. 1-5 [5,53 NS] online. VEGA 1/0635/14. 1/0635/14, VEGA, Stav a perspektívy rozvoja trhu biopotravín, tradičných a regionálnych potravín na Slovensku.
    článok

    článok


  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.