Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 1003  
Vaša otázka: Heslá = "priemysel potravinársky"
  1. KALAMEN, Kristián et al. E-Marketing Communication in the Beverage Industry. In EDAMBA 2023. International Scientific Conference for Doctoral Students and Post-Doctoral Scholars. EDAMBA 2023 : International Scientific Conference for Doctoral Students and Post-Doctoral Scholars. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2024. ISBN 978-80-225-5127-4, pp. 93-103. VEGA 1/0140/21.
    článok

    článok

  2. KAPSDORFEROVÁ, Zuzana et al. Challenges and Innovative Approaches in the Agricultural and Food Industry and Changing Consumer Behaviour in the Milk and Milk Products Market: Case of Slovakia. In Agricultural Economics. - Praha : Czech Academy of Agricultural Sciences, 2023. ISSN 1805-9295, 2023, vol. 69, no. 6, pp. 246-254.
    článok

    článok

  3. NAVARRETE TORRES, María del Carmen. Female Leadership in the Tequila Industry in Mexico. In Sociálno-ekonomická revue : vedecký časopis Fakulty sociálno-ekonomických vzťahov Trenčianskej univerzity Alexandra Dubčeka v Trenčíne. - Trenčín : Trenčianska univerzita Alexandra Dubčeka v Trenčíne, 2023. ISSN 1336-3727, 2023, roč. 21, č. 1, s. 49-56.
    článok

    článok

  4. Správa o poľnohospodárstve a potravinárstve v Slovenskej republike za rok 2022 : zelená správa. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR, 2023. 226 s. ISBN 978-80-89738-36-6. [Počet ex. : 3, z toho voľných 2, prezenčne 1]
  5. HAKAN, Özkaya - YAŞAR, Şebnem. Working Capital Management in the Food and Beverage Industry: Evidence From Listed European Companies. In Agricultural Economics. - Praha : Czech Academy of Agricultural Sciences, 2023. ISSN 1805-9295, 2023, vol. 69, no. 2, pp. 78-88.
    článok

    článok

  6. JANČIČKOVÁ, Lea - PAKŠIOVÁ, Renáta. R&D Projects Implemented in Food Enterprises Focused on Sustainability in the Slovak Republic. - Registrovaný: Scopus. In European Food and Feed Law Review. - Berlín : Lexxion Verlagsgesellschaft. ISSN 1862-2720, 2023, vol. 18, no. 1, pp. 31-36. VEGA 1/0089/23.
    článok

    článok

  7. REMEŇOVÁ, Katarína - KINTLER, Jakub. Data Driven Price Setting of Wine Products to the Ensure Long Term Sustainability of Wineries. In MIC – VIS, 2022. International Multidisciplinary Scientific Conference. Preserving, Evaluating and Developing the Mediterranean : 4th International Multidisciplinary Scientific Mediterranean Island Conference MIC – Vis 2022, Island of Vis, Croatia, September 14-17, 2022. - Zagreb : Institute of Social Sciences Ivo Pilar : VERN' University, 2023. ISBN 978-953-8404-20-7, pp. 535-543. VEGA 1/0582/22.
    článok

    článok

  8. ŠEVČÍKOVÁ, Renáta. Využitie produktového dizajnu v oblasti výroby potravín a nápojov ako jedného z aspektov tvorby hodnotovej ponuky pre zákazníka v maloobchodných jednotkách. In Zmeny trhového prostredia ovplyvňujúce konkurencieschopnosť maloobchodných jednotiek v období digitalizácie. - Bratislava : Univerzita Komenského v Bratislave, 2023. ISBN 978-80-223-5678-7, s. 95-102. VEGA 1/0012/22.
    článok

    článok

  9. Report on Agriculture and Food Sector in the Slovak Republic for 2022 : Green Report. Bratislava : Ministry of Agriculture and Rural Development of the Slovak Republic, 2023. 228 s. ISBN 978-80-89738-37-3. [Počet ex. : 1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
  10. HRUŠOVSKÁ, Dana. The Influence of Perceived Value Factors on Overall Consumer Satisfaction. In Economics, Finance and Business Management 2023 : Economics, Management and Entrepreneurship in Digital Age 2023. International Scientific Conference. Economics, Finance and Business Management 2023 [EFAM 2023] : Economics, Management and Entrepreneurship in Digital Age 2023. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2023. ISBN 978-80-225-5058-1, pp. 313-319. VEGA 1/0462/23.
    článok

    článok


  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.