Výsledky vyhľadávania

  1. REPÁŇOVÁ, Terézia - SOTÁKOVÁ, Jaroslava. Vodná karta. In Hotelier : direct-mailový časopis pre majiteľov a riaditeľov hotelov, penziónov a reštaurácií. - Žilina : Direct press, 2018. ISSN 1337-0545, 2018, roč. 12, č. jeseň, s. 88-93.
    článok

    článok


  2. Vnútorný obchod, ubytovacie a stravovacie služby v SR za 4. štvrťrok 2017. Bratislava : Štatistický úrad Slovenskej republiky, 2018. 25 s. Odvetvové štatistiky.
    elektronická kniha

    elektronická kniha


  3. Vojto Artz prezidentom Slovenského zväzu kuchárov a cukrárov. In Hotelier : direct-mailový časopis pre majiteľov a riaditeľov hotelov, penziónov a reštaurácií. - Žilina : Direct press, 2018. ISSN 1337-0545, 2018, roč. 12, č. jar, s. 70-71.
    článok

    článok


  4. PALUŠOVÁ, Daniela. Pivo ako životný štýl, alebo reštauračné pivovary sú v kurze. In Hotelier : direct-mailový časopis pre majiteľov a riaditeľov hotelov, penziónov a reštaurácií. - Žilina : Direct press, 2018. ISSN 1337-0545, 2018, roč. 12, č. leto, s. 86-90.
    článok

    článok


  5. PELLEŠOVÁ, Pavlína - VACHA, Jakub. Gastronomické trendy súčasnosti v Moravsko-sliezskom kraji. In Ekonomická revue cestovného ruchu : vedecký časopis Ekonomickej fakulty Univerzity Mateja Bela. - Banská Bystrica : Ekonomická fakulta UMB, 2018. ISSN 0139-8660, 2018, roč. 51, č. 3, s. 170-180.
    článok

    článok


  6. VESZPRÉMI SIROTKOVÁ, Anna - VÝBOŠŤOK, Michal. Príležitosti a riziká implementácie franchisingu v podniku rýchleho občerstvenia. In Študentská vedecko-odborná činnosť Obchodnej fakulty 2018. Konferencia. Študentská vedecko-odborná činnosť Obchodnej fakulty 2018 : zborník príspevkov z konferencie, 3. 5. 2018, Bratislava. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2018. ISBN 978-80-225-4508-2, s. 175-188 CD-ROM.
    článok

    článok


  7. Handbook for Incoming Guests : Erasmus+. Editors: Boris Mattoš, Simona Kosztanko, Miroslava Darnadiová. 1st Edition. Bratislava : University of Economics in Bratislava, 2018. 19 s. ISBN 978-80-225-4517-4.

  8. VANÍČEK, Jiří - ŠENKOVÁ, Anna. Porovnání názorů obyvatel Česka a Slovenska na gastroturismus a na gastronomii při dovolené. In Studia turistica : online časopis pro vzdělávání v cestovním ruchu [elektronický zdroj]. - Jihlava : Vysoká škola polytechnická, 2017. ISSN 1804-252X, listopad 2017, roč. 8, č. 2, s. 36-47.
    článok

    článok


  9. HORVÁTHOVÁ, Jarmila. Ako sa šéfkuchár naučil farmárčiť. In Trend : týždenník o ekonomike a podnikaní. - Bratislava : News and Media Holding, 2017. ISSN 1335-0684, 11. mája 2017, roč. 27, č. 19, s. 40-43.
    článok

    článok


  10. TVARDZÍK, Jozef. Amsterdam nespí. Objavil nočnú ekonomiku. In Trend : týždenník o ekonomike a podnikaní. - Bratislava : News and Media Holding, 2017. ISSN 1335-0684, 16. februára 2017, roč. 27, č. 7, s. 16-18.
    článok

    článok