Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 15  
Vaša otázka: Heslá = "služby poznatkovo intenzívne"
  1. KUBIČKOVÁ, Viera et al. Gazelles in Services: What Are the Specifics of Existence Slovakia? - Registrovaný: Scopus, Registrovaný: Web of Science. In Management & Marketing : The official journal of the Society for Business Excellence. - București : Editura Economică. ISSN 2069-8887, 2018, vol. 13, no. 2, pp. 929-945 online. VEGA 1/0543/18.
    článok

    článok

  2. RAFAJ, Oliver. Cities and human capital. In 6th winter seminar of regional science. 6th winter seminar of regional science : proceedings : 9th -12th march 2016, Low Tatras, Slovakia. - Bratislava : EKONÓM Publishing House, 2016. ISBN 978-80-225-4273-9, s. 1-11 CD-ROM. APVV-14-0512.
    článok

    článok

  3. KROŠLÁKOVÁ, Monika - LIPČÁKOVÁ, Miriama. Perspektíva rýchlo rastúcich podnikov v terciárnom sektore na Slovensku. In Študentská vedecká a odborná činnosť Obchodnej fakulty 2016 : zborník príspevkov. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2016. ISBN 978-80-225-4260-9, s. 52-59 CD-ROM. VEGA 1/0205/14, KEGA 027EU-4/2016. 1/0205/14, VEGA, Perspektíva existencie dynamických podnikov služieb v SR v kontexte uplatnenia princípov iniciatívy Inovácia v Únii.
    článok

    článok

  4. BENEŠOVÁ, Dana. Vývoj a dynamika rastu malých a stredných podnikov poznatkovo intenzívnych služieb. In Studia commercialia Bratislavensia : scientific journal of Faculty of Commerce, University of Economics in Bratislava. - Bratislava : Obchodná fakulta Ekonomickej univerzity v Bratislave, 2015. ISSN 1337-7493, 2015, roč. 8, č. 32, s. 503-513. VEGA 1/0205/14 "Perspektíva existencie dynamických podnikov služieb v SR v kontexte uplatnenia princípov iniciatívy Inovácia v Únii".
    článok

    článok

  5. FÚROVÁ, Terézia. Analýza výskytu gaziel na Slovensku s dôrazom na cestovný ruch. In MERKÚR 2015. International scientific conference for PhD. students and young scientists. MERKÚR 2015 : the proceedings of the international scientific conference for PhD. students and young scientists : Virt, December 3 - 4, 2015. - Bratislava : Publisher EKONÓM, 2015. ISBN 978-80-225-4179-4, s. 89-96 CD-ROM. VEGA 1/0205/14. 1/0205/14, VEGA, Perspektíva existencie dynamických podnikov služieb v SR v kontexte uplatnenia princípov iniciatívy Inovácia v Únii.
    článok

    článok

  6. ZEMAN, Karel. Adaptace specializačních profilů sektorů služeb k odvětvím podporujícím konkurenceschopnost zemí EU. In Scientia et societas : časopis pro spoločenské vědy a management. - Praha : Newton College, 2014. ISSN 1801-7118, 2014, roč. 10, č. 4, s. 34-51.
    článok

    článok

  7. LESÁKOVÁ, Dagmar. Manažment v sieťach poznatkovo intenzívnych služieb. In Studia commercialia Bratislavensia : scientific journal of Faculty of Commerce, University of Economics in Bratislava. - Bratislava : Obchodná fakulta Ekonomickej univerzity v Bratislave, 2013. ISSN 1337-7493, 2013, roč. 6, č. 23, s. 418-428. VEGA 1/0612/12. 1/0612/12, VEGA, Determinanty úrovne, štruktúry a tendencií v osobnej spotrebe a spotrebiteľskom správaní seniorov v kontexte cenovej a dôchodkovej politiky v SR.
    článok

    článok

  8. KUBIČKOVÁ, Viera. Poznatková intenzita v službách ako indikátor inovácií a ekonomického rastu. In Vedecké state Obchodnej fakulty 2013 : [zborník]. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2013. ISBN 978-80-225-3662-2, s. 338-347, CD-ROM.
    článok

    článok

  9. BENEŠOVÁ, Dana. Význam a postavenie poznatkovo-intenzívnych služieb v krízovom období v ekonomike EÚ a SR. In Vedecké state Obchodnej fakulty 2013 : [zborník]. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2013. ISBN 978-80-225-3662-2, s. 16-26, CD-ROM.
    článok

    článok

  10. KUBIČKOVÁ, Viera - BAŽÓ, Ladislav - STAŇO, Roman. The Commercialization of the knowledge as the supposition of the economic growth. In Studia commercialia Bratislavensia : scientific journal of Faculty of Commerce, University of Economics in Bratislava. - Bratislava : Obchodná fakulta Ekonomickej univerzity v Bratislave, 2012. ISSN 1337-7493, 2012, roč. 5, č. 19, s. 423-433.
    článok

    článok


  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.