Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 255  
Vaša otázka: Heslá = "stravovanie spoločné"
  1. GAJDA, Robert et al. Różnice we wzorach żywieniowych starszych kobiet na Górnym Śląsku ze względu na ich sytuację finansową i społeczną. - Registrovaný: Scopus. In Żywność : Nauka - Technologia - Jakość. - Kraków : Polish Society of Food Technologists. ISSN 2451-0769, 2025, r. 32, nr. 1, s. 131-153.
    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Plný text PDF452.1 KBverejne dostupné
    článok

    článok

  2. ROWIECKA, Jacqueline A. et al. The Importance of the Diet Catering Sector During the COVID-19 Pandemic and Its Impact on Families Eating Together. - Registrovaný: Scopus. In Quality Production Improvement. System Safety: Human-Technical Facility-Environment. Quality Production Improvement and System Safety: QPI 16 - CZOTO 10 : Materials Research Proceedings. - Millersville : Materials Research Forum LLC, 2023. ISBN 978-1-64490-269-1. ISSN 2474-395X, pp. 315-322. VEGA 1/0398/22.
    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    PDF zabezpečené 801 KBdostupné po prihlásení
    článok

    článok

  3. MALACHOVSKÝ, Andrej - MAKOVNÍK, Tomáš. Hotelierstvo. 1. vydanie. Banská Bystrica : BELIANUM, 2023. 189 s. ISBN 978-80-557-2034-0. [Počet ex. : 1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
  4. KAJZAR, Patrik - MURA, Ladislav. Survey of Consumer Behaviour in Selected International Catering Establishments in Czechia. - Registrovaný: Web of Science, Registrovaný: Scopus. In Communication Today : Scientific Journal from the Mass Media and Marketing Communication Field. - Trnava : Univerzita sv. Cyrila a Metoda v Trnave, 2023. ISSN 1338-130X, 2023, vol. 14, no. 2, pp. 196-208.
    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Plný text PDF737.1 KBverejne dostupné
    článok

    článok

  5. GONDÁROVÁ, Jana - JAROSSOVÁ, Malgorzata Agnieszka. The Growing Importance of Sustainable Packaging Design. In Current Trends in Quality Science – Design, Quality and Safety of Products. - Radom : Łukasiewicz – Instytut Technologii Eksploatacji, 2021. ISBN 978-83-7789-670-9, pp. 391-404 online. VEGA 1/0543/18.
    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    PDF zabezpečené1.3 MBdostupné po prihlásení
    článok

    článok

  6. HVOJNÍKOVÁ, Jana. Účtovanie stravovania zamestnancov. In Účtovníctvo ROPO a obcí v praxi : mesačník plný informácií z oblasti účtovníctva, daní, práva a miezd pre rozpočtové, príspevkové organizácie a obce. - Bratislava : Wolters Kluwer, 2021. ISSN 1337-0197, 2021, roč. 16, č. 9, s. 11-17.
    článok

    článok

  7. KITA, Pavol et al. Nutritional Behaviour of Households: An Analysis of Slovak Consumers. - Registrovaný: Scopus. In Forum Scientiae Oeconomia. - Dąbrowa Górnicza : Wydawnictwo Naukowe Akademii WSB. ISSN 2353-4435, 2021, vol. 9, no. 2, pp. 73-94 online.
    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Plný text PDF884.9 KBverejne dostupné
    článok

    článok

  8. KAZDOVÁ, Alena. Až covid pomine, budeme ještě silnější. In HR forum : odborný dvouměsíčník pro všechny, kteří chtějí dobře vést druhé i sami sebe. - Praha : People Management Forum, 2021. ISSN 1212-690X, 2021, č. 3, s. 42-45.
    článok

    článok

  9. JAŠKO, Jozef. Gastrolístky alebo peňažný príspevok? In Práce a Mzdy : bez chýb, pokút a penále. - Žilina : Poradca, 2021. ISSN 1337-060X, 2021, roč. 16, č. 3, s. 37-39.
    článok

    článok

  10. RAPACZ, Andrzej - GRYSZEL, Piotr. Názory zákazníkov na inovácie v poľských reštauráciách. In Ekonomická revue cestovného ruchu : vedecký časopis Ekonomickej fakulty Univerzity Mateja Bela. - Banská Bystrica : Ekonomická fakulta UMB, 2020. ISSN 0139-8660, 2020, roč. 53, č. 2, s. 80-88.
    článok

    článok


  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.