Výsledky vyhľadávania

  1. CLARK, Stephen J. et al. Food Prices, Taxes, and Obesity in Canada and its Implications for Food Taxation. In E+M. Ekonomie a management : vědecký ekonomický časopis. - Liberec : Ekonomická fakulta Technické univerzity v Liberci, 2019. ISSN 1212-3609, 2019, roč. 22, č. 1, s. 22-35.
    článok

    článok

  2. RAPACZ, Andrzej. Kulinársky cestovný ruch: prípadová štúdia Dolného Sliezska. In Ekonomická revue cestovného ruchu : vedecký časopis Ekonomickej fakulty Univerzity Mateja Bela. - Banská Bystrica : Ekonomická fakulta UMB, 2019. ISSN 0139-8660, 2019, roč. 52, č. 1, s. 4-13.
    článok

    článok

  3. Agricultural Economics. - Spracovaný v EKO-INDEX, Registrovaný: Scopus, Registrovaný: Web of Science, Registrovaný: Current Contents Connect. Prague : Czech academy of agricultural sciences. 12x ročne. ISSN 0139-570X. Dostupné na : http://www.agriculturejournals.cz/web/agricecon.htm?type=intro
    časopis

    časopis

  4. LESÁKOVÁ, Dagmar. Attitudes Towards Healthy Food Consumption Among Elderly Population. In Knowledge for Market Use 2018: Public Finances in the Background of Sustainable Development. International Scientific Conference. Knowledge for Market Use 2018: Public Finances in the Background of Sustainable Development : International Scientific Conference Proceedings : Olomouc, Czech Republic, September 6-7, 2018. - Olomouc : Palacký University Olomouc, 2018. ISBN 978-80-244-5392-7, pp. 252-258 online. VEGA 1/0339/18.
    článok

    článok

  5. HASAN, Jamal. Hodnotenie vybraných e-shopov s doplnkami výživy. In Prístupy k aktivitám tvorby modelu marketingovej komunikácie : VEGA 1/0066/18 Model marketingovej komunikácie na zdravie orientované nákupné správanie spotrebiteľov. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2018. ISBN 978-80-225-4541-9, s. 37-46. VEGA 1/0066/18.
    článok

    článok

  6. HALASOVÁ, Henrieta. Vypijem - priberiem? In Obchod : marketing, retail, FMCG. - Bratislava : MAFRA, 2017. ISSN 1335-2008, 2017, roč. 22, č. 2, s. 18.
    článok

    článok

  7. RAŠEVOVÁ, Kristína. Cukrovinky nakupujú všetky domácnosti. In TaPmag : tovar a predaj. - Praha : ATOZ Marketing Services, 2017. ISSN 1805-0549, 7-8/2017, č. 36, s. 32-34.
    článok

    článok

  8. FAŠIANGOVÁ, Katarína. Kvalitné, zdravé a funkčné potraviny. In Goodwill : magazín o ekonomike, biznise a spoločnosti. - Bratislava : Goodwill, 2016. ISSN 1337-9798, 2016, roč. 8, č. September-Október, s. 65.
    článok

    článok

  9. RAŠEVOVÁ, Kristína. Funkčné potraviny sú v kurze. In TaPmag : tovar a predaj. - Praha : ATOZ Marketing Services, 2016. ISSN 1805-0549, 9-10, č. 31, (2016.
    článok

    článok

  10. LACKO-BARTOŠOVÁ, Magdaléna - LACKO-BARTOŠOVÁ, Lucia. Nutričná kvalita netradičných cereálií. In Pestovateľské technológie a ich význam pre prax. vedecká konferencia s medzinárodnou účasťou. Pestovateľské technológie a ich význam pre prax : zborník zo 7. vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou, Piešťany, 1. decembra 2016. - Piešťany : Národné poľnohospodárske a potravinárske centrum - Výskumný ústav rastlinnej výroby, 2016. ISBN 978-80-89417-72-8, s. 81-84. ITMS 26 220 220 115.
    článok

    článok