Výsledky vyhľadávania

  1. Agricultural economics. - Spracovaný v EKO-INDEX, Registrovaný: Scopus, Registrovaný: Web of Science. Prague : Czech academy of agricultural sciences. 12x ročne. ISSN 0139-570X. Dostupné na : http://www.agriculturejournals.cz/web/agricecon.htm?type=intro
    časopis

    časopis


  2. HASAN, Jamal. Hodnotenie vybraných e-shopov s doplnkami výživy. In Prístupy k aktivitám tvorby modelu marketingovej komunikácie : VEGA 1/0066/18 Model marketingovej komunikácie na zdravie orientované nákupné správanie spotrebiteľov. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2018. ISBN 978-80-225-4541-9, s. 37-46.
    článok

    článok


  3. LESÁKOVÁ, Dagmar. Attitudes Towards Healthy Food Consumption Among Elderly Population. In Knowledge for Market Use 2018: Public Finances in the Background of Sustainable Development. International Scientific Conference. Knowledge for Market Use 2018: Public Finances in the Background of Sustainable Development : International Scientific Conference Proceedings : Olomouc, Czech Republic, September 6-7, 2018. - Olomouc : Palacký University Olomouc, 2018. ISBN 978-80-244-5392-7, pp. 252-258 online. VEGA 1/0339/18.
    článok

    článok


  4. HALASOVÁ, Henrieta. Vypijem - priberiem? In Obchod : marketing, retail, FMCG. - Bratislava : MAFRA, 2017. ISSN 1335-2008, 2017, roč. 22, č. 2, s. 18.
    článok

    článok


  5. RAŠEVOVÁ, Kristína. Cukrovinky nakupujú všetky domácnosti. In TaPmag : tovar a predaj. - Praha : ATOZ Marketing Services, 2017. ISSN 1805-0549, 7-8/2017, č. 36, s. 32-34.
    článok

    článok


  6. Adopting a territorial approach to food security and nutrition policy. Paris : OECD, 2016. 153 s. Dostupné na : <http://www.oecd-ilibrary.org/urban-rural-and-regional-development/adopting-a-territorial-approach-to-food-security-and-nutrition-policy_9789264257108-en> ISBN 978-92-64-25709-2. [Počet ex. : 1, z toho voľných 0, prezenčne 1]

  7. OECD-FAO guidance for responsible agriculrural supply chains. Paris : OECD, 2016. 86 s. Dostupné na : <http://www.oecd-ilibrary.org/agriculture-and-food/oecd-fao-guidance-for-responsible-agricultural-supply-chains_9789264251052-en> ISBN 978-92-64-25095-6. [Počet ex. : 1, z toho voľných 0, prezenčne 1]

  8. MIKULCOVÁ, Katarína. Jedzme, aby sme žili. In Obchod : marketing, retail, FMCG. - Bratislava : MAFRA, 2016. ISSN 1335-2008, 2016, roč. 21, č. 3, s. 14-15.
    článok

    článok


  9. FAŠIANGOVÁ, Katarína. Kvalitné, zdravé a funkčné potraviny. In Goodwill : magazín o ekonomike, biznise a spoločnosti. - Bratislava : Goodwill, 2016. ISSN 1337-9798, 2016, roč. 8, č. September-Október, s. 65.
    článok

    článok


  10. RAŠEVOVÁ, Kristína. Funkčné potraviny sú v kurze. In TaPmag : tovar a predaj. - Praha : ATOZ Marketing Services, 2016. ISSN 1805-0549, 9-10, č. 31, (2016.
    článok

    článok