Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 224  
Vaša otázka: Heslá = "znalci"
  1. KUDLOVÁ, Zuzana. Problémy znalcov podľa príslušnosti k odboru a odvetviu v konaní pre súdy a orgány verejnej moci. In Zlepšovanie procesov pomocou štatistických metód XXII. (2023) : recenzovaný zborník príspevkov a abstraktov z 22. medzinárodnej vedeckej konferencie, 08.- 10.03.2023, Košice, Slovenská republika. - Košice : KKM PHF, 2023. ISBN 978-80-225-5043-7, s. 9.
    článok

    článok

  2. KUDLOVÁ, Zuzana. Spôsob výpočtu neodvedenia dane a poistného v znaleckom posudku. In Zlepšovanie procesov pomocou štatistických metód XXII. (2023). Medzinárodná vedecká konferencia. Zlepšovanie procesov pomocou štatistických metód XXII. (2023) : recenzovaný zborník príspevkov a abstraktov z 22. medzinárodnej vedeckej konferencie, 08.- 10.03.2023, Košice, Slovenská republika. - Košice : KKM PHF, 2023. ISBN 978-80-225-5043-7, s. 114-118.
    článok

    článok

  3. STAŠKOVÁ, Slavomíra - STAŠKO, Martin. Pozitíva a negatíva navrhovanej novely o odmeňovaní znalcov v podmienkach Slovenskej republiky. In Finančné, manažérske a právne aspekty podnikania. Vedecký seminár konaný v rámci Týždňa vedy a techniky na Slovensku. Finančné, manažérske a právne aspekty podnikania : elektronický recenzovaný zborník vedeckých prác. - Košice : Ekonomická univerzita v Bratislave, 2023. ISBN 978-80-225-5101-4, s. 82-89.
    článok

    článok

  4. KUBICA, Milan - ŠVEJDOVÁ, Nikola. Characteristics of Expert´s Report As Evidence. In Current Problems of the Corporate Sector 2020. International Scientific Conference. Current Problems of the Corporate Sector 2020 : 17th International Scientific Conference. - Paris : Édition Diffusion Presse Sciences, 2020. ISSN 2261-2424, pp. [1-8] online. KEGA 025EU-4/2018.
    článok

    článok

  5. Aktuálne problémy znaleckého dokazovania III. Medzinárodný vedecký seminár. Aktuálne problémy znaleckého dokazovania III : zborník vedeckých statí - 13. medzinárodný vedecký seminár, Bratislava, 9.9.2019. Recenzenti: Tatiana Čorejová, Nora Grisáková. 1. vydanie. Žilina : EDIS-vydavateľstvo Žilinskej univerzity, 2019. CD-ROM 89 s. ISBN 978-80-554-1584-0.
    elektronická kniha

    elektronická kniha

  6. KRIŠKOVÁ, Petra - UŽÍK, Ján. Rukoväť audítorských štandardov. In Účtovníctvo - audítorstvo - daňovníctvo : v teórii a praxi. - Bratislava : Slovenská komora certifikovaných účtovníkov, 2019. ISSN 1335-2024, 2019, roč. 27, č. 9, s. 21-22.
    článok

    článok

  7. KINTLER, Jakub. Vplyv nálezov Ústavného súdu Slovenskej republiky na metodický postup znalca v odvetví Personalistika. In Aktuálne problémy znaleckého dokazovania III. Aktuálne problémy znaleckého dokazovania III : zborník vedeckých statí - 13. medzinárodný vedecký seminár, Bratislava, 9.9.2019. - Žilina : EDIS-vydavateľstvo Žilinskej univerzity, 2019. ISBN 978-80-554-1584-0, s. 32-39 online. VEGA 1/0340/19.
    článok

    článok

  8. RYBÁROVÁ, Daniela. Bezdôvodné obohatenie v znaleckom dokazovaní. In Aktuálne problémy znaleckého dokazovania III. Aktuálne problémy znaleckého dokazovania III : zborník vedeckých statí - 13. medzinárodný vedecký seminár, Bratislava, 9.9.2019. - Žilina : EDIS-vydavateľstvo Žilinskej univerzity, 2019. ISBN 978-80-554-1584-0, s. 76-81 online. VEGA 1/0340/19.
    článok

    článok

  9. ŠTETKA, Peter. Hodnotové konsekvencie reálnych opcií. In Aktuálne problémy znaleckého dokazovania III. Aktuálne problémy znaleckého dokazovania III : zborník vedeckých statí - 13. medzinárodný vedecký seminár, Bratislava, 9.9.2019. - Žilina : EDIS-vydavateľstvo Žilinskej univerzity, 2019. ISBN 978-80-554-1584-0, s. 82-88 online. VEGA 1/0876/17.
    článok

    článok

  10. HARUMOVÁ, Anna. Účtovné informácie potrebné pre vypracovanie znaleckého posudku. In Denník SME. - Bratislava : Petit Press, 2018. ISSN 1335-4418, 21.3.2018, [s. 1-2] online. Dostupné na : <https://harumova.blog.sme.sk/c/479891/uctovne-informacie-potrebne-pre-vypracovanie-znaleckeho-posudku.html>
    článok

    článok


  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.