Number of the records: 1  

Čerstvé jedlo je rastúcou súčasťou nášho biznisu

  1. Title Čerstvé jedlo je rastúcou súčasťou nášho biznisu
    Author infoMarek Legéň, Tomasz Rogacz
    Author Legéň Marek (Interwiewer)
    Co-authors Rogacz Tomasz (Interviewee)
    Source document Trend : týždenník o ekonomike a podnikaní. Roč. 25, č. 20 (21. mája 2015), s. 16-18. - Bratislava : News and Media Holding, 2015. ISSN 1335-0684
    Document kindschedule of articles from periodics
    LanguageSlovak
    Country of EditionSlovak Republic
    systematics 640.2/.4 - Vedenie stravovacích zariadení. Vedenie ubytovacej a pohostinskej činnosti. Spoločné stravovanie. Ubytovanie
    Keywords firmy * kvalita * potraviny * reštaurácie * siete obchodné * Slovensko
    AnnotationRozhovor so šéfom McDonald`su pre Česko a Slovensko Tomaszom Rogaczom o situácii na slovenskom trhu, o novom segmente zákazníkov, o trende čerstvých a zdravých potravín, o výbere dodávateľov, o vzťahu Slovákov k fastfoodu, o lokálnej chuti a ponuke, o reštaurácii budúcnosti, o zavádzaní nových technológií do systému objednávania.
    DatabaseARTICLES
    ReferencesPERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Numbers2015: 11-20 + 4 príl.

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.