Number of the records: 1
Jedlo aj história
Title Jedlo aj história Author info Ján Záborský Author Záborský Ján Source document Trend : týždenník o ekonomike a podnikaní. Roč. 26, č. 28 (14. júla 2016), s. 58-61. - Bratislava : News and Media Holding, 2016. ISSN 1335-0684 Document kind schedule of articles from periodics Language Slovak Country of Edition Slovak Republic systematics 338.48 - Cestovný ruch. Politika cestovného ruchu Keywords ruch cestovný * gastronómia * mestá * regióny * víno * vinohradníctvo * oleje rastlinné * kultúra * história * Taliansko Annotation Toskánsko - kraj ponúkajúci najväčšie lákadlá milovníkov Talianska. Florencia a Siena - dve centrá Toskánska. Rozsiahle viniče, výroba vína a olivového oleja. Florencia- studnica renesancie. Toskánska kuchyňa ako kuchyňa chudobných a mimoriadne chutná. Database ARTICLES References PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika Numbers 2016: 21-30 + 5 príl.
article
Number of the records: 1