Number of the records: 1  

Hygienické zabezpečenie výroby a predaja požívatín

  1. Title Hygienické zabezpečenie výroby a predaja požívatín
    Author infoJán Ondrejka
    Author Ondrejka Ján
    Source documentVýživa a zdravie. Roč. 40, č. 9 (1995), s. 177-179
    Document kindschedule of articles from periodics
    LanguageSlovak
    Country of EditionSlovak Republic
    systematics 613 - Hygiena. Starostlivosť o zdravie
    Keywords hygiena výživy * potraviny * kontrola * kvalita výrobkov * ochrana zdravia * smernice * Európska únia * dozor štátny * HACCP * legislatíva * Slovensko
    AnnotationZabezpečenie akosti a zdravotnej bezchybnosti požívatín dvomi spôsobmi: systematickou kontrolou a riadením a ovládaním procesov ich výroby spôsobom, ktorý vylúči vznik zdravotne chybných požívatín. Systémy kontroly hygieny požívatín a ich aplikácia v legislatíve Rady Európy a harmonizácia legislatívy SR s požiadavkami EÚ. Jednotlivé súčasti systému kontroly požívatín označovaného pod názvom HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points).
    DatabaseARTICLES

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.