Number of the records: 1  

Cukor čaká reštrukturalizácia

  1. Title Cukor čaká reštrukturalizácia : denná kapacita výroby cukru by mala byť 5- až 8-tisíc ton
    Author infoRóbert Straka
    Author Straka Róbert
    Source document Hospodárske noviny : denník o ekonomike a politike. Roč. 6, č. 202 (21. októbra 1998), s. 7. ISSN 1335-4701
    Document kindschedule of articles from periodics
    LanguageSlovak
    Country of EditionSlovak Republic
    systematics 663/664 - Potravinárstvo
    Keywords priemysel cukrovarnícky * repa cukrová * cukor * reštrukturalizácia * kapacita výrobná * koncentrácia * náklady * Európska únia * Slovensko * CEFTA
    AnnotationReštrukturalizácia cukrovarníctva v Európskej únii podporovaná stabilitou trhu s cukrom a smerujúca ku koncentrácii spracovania cukrovej repy. Komplikácie reštrukturalizácie v krajinách CEFTA. Pestovanie cukrovej repy na Slovensku v zrkadle minulých rokov. Problémy s cenou cukru. Pokles počtu slovenských cukrovarov na 2-3 v prípade snahy o vyrovnanie s EÚ. Predpokladané náklady na reštrukturalizáciu slovenského cukrovarníckeho priemyslu.
    DatabaseARTICLES
    ReferencesPERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Numbers1998: 196-251

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.