Number of the records: 1  

Systémový prístup ku kontrole hygienickej kvality poživatín

  1. Title Systémový prístup ku kontrole hygienickej kvality poživatín
    Author infoFridrich Görner, Ján Ondrejka
    Author Görner Fridrich
    Co-authors Ondrejka Ján
    Source document Výživa a zdravie : časopis pre výživu. Roč. 45, č. 1 (január-marec 2000), s. 7-9. - Bratislava : Slovenská spoločnosť pre výživu, 2000. ISSN 0042-9406
    Document kindschedule of articles from periodics
    LanguageSlovak
    Country of EditionSlovak Republic
    systematics 613 - Hygiena. Starostlivosť o zdravie
    Keywords hygiena výživy * kontrola kvality * kontrola preventívna * požívatiny * potraviny * HACCP
    AnnotationSystém HACCP (hazard analysis and critical control point) zabezpečenia hygieny poživatín. Kontrola sanitácie pomocou merania ATP. Prediktívna mikrobiológia v systéme HACCP.
    DatabaseARTICLES
    ReferencesPERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Numbers2000: 1-4

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.