Number of the records: 1
Konkurencieschopnosť potravinárskeho priemyslu podľa metódy PAM
Title Konkurencieschopnosť potravinárskeho priemyslu podľa metódy PAM Author info Dagmar Matošková a kol. Author Matošková Dagmar Issue data Bratislava : Výskumný ústav ekonomiky poľnohospodárstva a potravinárstva , 2002. - 41 s. ISBN 80-8058-260-2 Document kind správy výskumné Language Slovak, English Country of Edition Slovak Republic systematics 663/664 - Potravinárstvo Keywords potravinárstvo * priemysel * konkurencieschopnosť * mlieko * ukazovatele * mäso * krmovinárstvo * lieh * víno * pivo * tuky * metódy * cestoviny * trh zahraničný * trh vnútorný * Slovensko Database BOOKS Copy count 1, currently available 1, at library only 0 Call number 782343
book
Call number Location Sublocation Info 782343 SEK Sklad knižničného fondu availaible
Number of the records: 1