Number of the records: 1
Výhody systémov manažérstva bezpečnosti potravín pre podnikateľské subjekty
Title Výhody systémov manažérstva bezpečnosti potravín pre podnikateľské subjekty Parallel title Advantages of food safety management systems for enterprises Author info Natália Kováčová Author Kováčová Natália EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená Source document Aktuálne výzvy teórie a praxe pre obchod, marketing, služby, cestovný ruch a medzinárodné podnikanie : zborník vedeckých statí vydaný pri príležitosti 70. výročia založenia Ekonomickej univerzity v Bratislave. S. 311-316. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2010. ISBN 978-80-225-3032-3 Document kind schedule of articles from year books Language Slovak Country of Edition Slovak Republic systematics 338.43 - Poľnohospodárstvo ako hospodárske odvetvie Keywords bezpečnosť potravinová * systém riadenia kvality * normy * normy ISO Annotation V súčasnom období globalizácie môžeme sledovať zvýšený záujem zo strany podnikateľskej sféry a štátu o zabezpečovanie kvality, bezpečnosti potravín a ochrany spotrebiteľa. Príspevok pojednáva o výhodách systémov manažérstva bezpečnosti potravín podľa vybraných noriem, prostredníctvom ktorých môžu podnikateľské subjekty zvyšovať svoju konkurencieschopnosť a získať stabilnú pozíciu na trhu. Public work category Scientific titles in home noticed scientific year-books (not conference) Database PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ No. of Archival Copy E10 01434-064, originál dokumentu
article
Number of the records: 1