Number of the records: 1
Národná gastronómia ako súčasť valorizácie makroprostredia cestovného ruchu v Slovenskej republike
Title Národná gastronómia ako súčasť valorizácie makroprostredia cestovného ruchu v Slovenskej republike Author info aut. Peter Trefil Author Trefil Peter EUBOBFKSC - Katedra služieb a cestovného ruchu OBF - zrušená Source document Zborník výsledkov výskumu Katedry služieb a cestovného ruchu Obchodnej fakulty Ekonomickej univerzity projektov VEGA a inštitucionálnych projektov. S. 238-242. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2003 ; Ekonomická univerzita v Bratislave. ISBN 80-225-1773-9 Document kind schedule of articles from year books Language Slovak Country of Edition Slovak Republic systematics 338.48 - Cestovný ruch. Politika cestovného ruchu Keywords ruch cestovný * Slovensko * gastronómia * projekty Annotation Stručné vysvetlenie pojmu gastronómia, význam a miesto gastronómie v ponuke cestovného ruchu. Slabé využívanie slovenskej gastronómie v ponuke produktu cestovného ruchu SR.Možnosť valorizácie makroprostredia cestovného ruchu i využitím gastronómie u nás. Zostavenie vzorových menu. Príspevok z riešenia Projektu VEGA č. 1/7707/20. Database ARTICLES
article
Number of the records: 1