Number of the records: 1
Planning and control for food and beverage operations
Title Planning and control for food and beverage operations Author info Jack D. Ninemeier Author Ninemeier Jack D. Issue data Lansing : American Hotel & Lodging Educational Institute , 2004. - xiv, 490 s. Issue 6th ed. ISBN 0-86612-262-1 , 978-0-86612-262-7 Document kind textbooks Language English Country of Edition United States of America systematics 640.2/.4 - Vedenie stravovacích zariadení. Vedenie ubytovacej a pohostinskej činnosti. Spoločné stravovanie. Ubytovanie Keywords potraviny * kvalita potravín * bezpečnosť potravinová * nápoje alkoholické * nápoje nealkoholické * plánovanie * kontrola * pohostinstvo * stravovanie spoločné * služby obyvateľstvu * hotely * reštaurácie * riadenie * rozpočty * náklady * zisk * nákup * skladovanie * produkcia * kalkulácia * príjmy * náklady práce Database BOOKS Copy count 2, currently available 1, at library only 1 Call number 821343, 821344
book
Call number Location Sublocation Info 821343 SEK Všeobecná študovňa In-Library Use Only 821344 SEK Sklad knižničného fondu availaible
Number of the records: 1