Number of the records: 1
Úspory v kuchyni
Title Úspory v kuchyni Author info Lea Lisá Author Lisá Lea Source document Hotelier : direct-mailový časopis pre majiteľov a riaditeľov hotelov, penziónov a reštaurácií. Roč. 11, č. leto (2017), s. 74-78. - Žilina : Direct press, 2017. ISSN 1337-0545 Document kind schedule of articles from periodics Language Slovak Country of Edition Slovak Republic Keywords gastronómia * reštaurácie * potraviny * dodávatelia * kvalita potravín * ceny * úspory Annotation Cena, kvalita a množstvo - najdôležitejšie parametre pri objednávaní akéhokoľvek tovaru. Veľká pozornosť venovaná výberu dodávateľov. Vytvorenie nákupného košíka. Štvoritá kontrola pre vylúčenie chýb a strát v oblasti dodávateľsko-odberateľských vzťahov. Plytvanie v kuchyni. Využitie surovín. Database ARTICLES References PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika Bunches 2017: jar-zima
article
Number of the records: 1