Number of the records: 1  

Expert differences in setting cues for personnel selection

  1. SYS0144289
    LBL
      
    $$$$$nla$$22$$$$$$$$450$
    005
      
    20220819082612.7
    100
      
    $a 20111130a2010łłłłm$$y0sloc0103$$$$ba
    101
    0-
    $a eng $d eng $d slo
    102
      
    $a SK
    200
    1-
    $a Expert differences in setting cues for personnel selection $f Róbert Hanák
    330
      
    $a V modelovej situácii personálneho výberu na pozíciu predajcu luxusných áut mali profesionálni personálni manažéri (n=21) určiť váhu predloženým kritériám, ako sú vzdelanie, kognitívne schopnosti, pracovné skúsenosti a iné, ktorú by priradili tejto konkrétnej pracovnej pozícii. Metóda, výsledky prieskumu, diskusia.
    463
    -1
    $1 001 eu_un_cat*0128204 $1 010 $a 978-80-970495-4-6 $1 200 1 $a Ekonomický a sociálny rozvoj Slovenska $b elektronický zdroj $e zborník príspevkov z medzinárodnej vedeckej konferencie : komunálna reforma, spravovanie a manažovanie, trendy vo verejnom živote, regionálny rozvoj : Bratislava 25. novembra 2010 $v S. 233-240 $1 210 $a Bratislava $c crr $d 2010 $1 215 $a CD-ROM [805 s.]
    541
    1-
    $a Rozdielnosti u expertov v určovaní váh premenných pri personálnych výberoch
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0007061 $a výber pracovníkov
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0002068 $a experti
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0004447 $a politika personálna
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*0044167 $a prieskum
    675
      
    $a 331.108 $v 1. stred. $z slo $T . $3 eu_un_auth*h0000113 $x Personálna organizácia. Pracovný poriadok. Pracovná disciplína
    700
    -1
    $3 eu_un_auth*0001617 $a Hanák $b Róbert $f 1979- $p EUBFPMKIM $9 100 $4 070 $T Katedra informačného manažmentu FPM
    801
    -0
    $a SK $b BA004 $c 20111130 $g AACR2
    830
      
    $a autor si príspevok vykazuje na Vysokej škole ekonómie a manažmentu verejnej správy v Bratislave
Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.