1. Planning and control for food and beverage operations
Title | Planning and control for food and beverage operations |
---|---|
Author info | Jack D. Ninemeier |
Author | Ninemeier Jack D. |
Issue data | Lansing : American Hotel & Lodging Educational Institute , 2004. - xiv, 490 s. |
Issue | 6th ed. |
ISBN | 0-86612-262-1 , 978-0-86612-262-7 |
Document kind | textbooks |
Language | English |
Country of Edition | United States of America |
systematics | 640.2/.4 - Vedenie stravovacích zariadení. Vedenie ubytovacej a pohostinskej činnosti. Spoločné stravovanie. Ubytovanie |
Keywords | potraviny * kvalita potravín * bezpečnosť potravinová * nápoje alkoholické * nápoje nealkoholické * plánovanie * kontrola * pohostinstvo * stravovanie spoločné * služby obyvateľstvu * hotely * reštaurácie * riadenie * rozpočty * náklady * zisk * nákup * skladovanie * produkcia * kalkulácia * príjmy * náklady práce |
Database | BOOKS |
Copy count | 2, currently available 1, at library only 1 |
Call number | 821343, 821344 |