1. Uplatňovanie zásad poskytovania informácií spotrebiteľom trpiacim alergiou alebo potravinovou intoleranciou
Title | Uplatňovanie zásad poskytovania informácií spotrebiteľom trpiacim alergiou alebo potravinovou intoleranciou |
---|---|
Parallel title | Application of the principles of providing information to consumers suffering from an allergy or food intolerance |
Author info | Tatiana Košútová |
Author | Košútová Tatiana EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená |
Source document | Biopotraviny, tradičné a regionálne potraviny na Slovensku a v zahraničí : zborník vedeckých statí z medzinárodnej vedeckej konferencie : Bratislava 28. 11. 2016. S. 143-148 CD-ROM. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2016 / Jarossová Malgorzata Agnieszka ; Hlavatý Ivan ; Weiss Elżbieta ; Kačeňák Igor ; Biopotraviny, tradičné a regionálne potraviny na Slovensku a v zahraničí Medzinárodná vedecká konferencia. ISBN 978-80-225-4300-2 |
Výstup z projektu | VEGA 1/0635/14 Stav a perspektívy rozvoja trhu biopotravín, tradičných a regionálnych potravín na Slovensku |
Note | VEGA 1/0635/14 |
Document kind | schedule of articles from year books |
Language | Slovak |
Country of Edition | Slovak Republic |
systematics | 620.2 - Náuka o tovare. Tovaroznalectvo |
Keywords | označovanie tovarov * kvalita potravín * kvalita výrobkov * certifikácia * požiadavky na výrobky * informácie * ochrana spotrebiteľa |
Annotation | Uplatňovanie zásad poskytovania informácií spotrebiteľom trpiacim alergiou alebo potravinovou intoleranciou. Označovanie potravín pre alergikov a spotrebiteľov intolerantných na určité látky alebo potraviny upravuje Nariadenie č. 1169/2011 o poskytovaní informácií o potravinách spotrebiteľom, podľa ktorého musia podnikateľské subjekty uvádzať informácie o týchto látkach a výrobkoch. |
Public work category | Reports at home scientific conferences |
Database | PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ |
No. of Archival Copy | E16 01135-009, originál dokumentu |