1. Ocena dostawców w przedsiębiorstwie produkującym części kulinarne drobiu
Title | Ocena dostawców w przedsiębiorstwie produkującym części kulinarne drobiu | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Translation | Assessment of Suppliers in an Enterprise Producing Poultry Culinary Parts | ||||||||
Author info | Malgorzata A. Jarossová | ||||||||
Author | Jarossová Malgorzata Agnieszka EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená | ||||||||
Source document | Integrované systémy manažérstva: veda - prax -výučba : zborník vedeckých statí. S. 30-34 online. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2018 / Mizla Martin ; Čarnický Štefan ; Krnáčová Paulína. ISBN 978-80-225-4576-1 | ||||||||
Note | VEGA 1/0670/16 | ||||||||
Document kind | schedule of articles from year books | ||||||||
Language | Polish | ||||||||
Country of Edition | Slovak Republic | ||||||||
Keywords | potraviny * kvalita výrobkov * bezpečnosť * dodávatelia * odberatelia * riadenie kvality | ||||||||
Annotation | Výroba bezpečných potravín ako dôležitá požiadavka pre výrobcov ako aj spotrebiteľov. Riadenie kvality a bezpečnosti potravín. Dôležitosť vhodného dodávateľa. Hodnotenie dodávateľov vybraného poľského potravinárskeho podniku. | ||||||||
Public work category | Scientific titles in home noticed scientific year-books (not conference) | ||||||||
Database | PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ | ||||||||
References | (1) - PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ | ||||||||
No. of Archival Copy | E18 00881-005, kópia plného textu | ||||||||
|