1. Čo všetko ovplyvňuje bezpečnosť potravín
Title | Čo všetko ovplyvňuje bezpečnosť potravín |
---|---|
Author info | aut. Terézia Šinková |
Author | Šinková Terézia |
Source document | Slovenský Výber : mesačník manažmentu obchodu. Roč. 8, č. 3 (2004), s. 24-26. - Bratislava : SON MEDIA, 2004. ISSN 1335-9266 |
Document kind | schedule of articles from periodics |
Language | Slovak |
Country of Edition | Slovak Republic |
systematics | 338.439 - Potravinové hospodárstvo. Ekonomika výživy |
Keywords | potraviny * bezpečnosť potravinová * ochrana zdravia * riziko * spotrebitelia * informácie |
Annotation | Konzumácia potravín a zdravie človeka. Dôležitosť prídavných látok. Čo všetko ovplyvňuje kvalitu výrobkov. Podmienky ožarovania definuje legislatíva. Posudzovanie a manažment rizík. Ochrana zdravia je prvoradá. Vnímanie rizík. Dôležitosť informovanosti spotrebiteľov. |
Database | ARTICLES |
References | PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika |
Numbers | 2004: 1-12 |