1. Prístupy manažmentu zamerané na zvýšenie spokojnosti zákazníkov so službami pohostinských zariadení
Title | Prístupy manažmentu zamerané na zvýšenie spokojnosti zákazníkov so službami pohostinských zariadení |
---|---|
Translation | Management approach pointed to increasing of customer`s satisfaction with catering services |
Author info | Jaroslava Marušková |
Author | Marušková Jaroslava |
Source document | Ekonomická revue cestovného ruchu : vedecký časopis Ekonomickej fakulty Univerzity Mateja Bela. Roč. 42, č. 3-4 (2009), s. 203-212. - Banská Bystrica : Ekonomická fakulta UMB, 2009. ISSN 0139-8660 |
Document kind | schedule of articles from periodics |
Language | Slovak |
Country of Edition | Slovak Republic |
systematics | 338.46 - Služby. Terciárny sektor |
Keywords | služby * kvalita * zákazníci * spokojnosť zákazníkov * pohostinstvo * manažment * prieskum štatistický * Slovensko |
Annotation | Kvalita a spokojnosť zákazníka ako faktory výrazne ovplyvňujúce konkurencieschopnosť pohostinských zariadení. Definícia kvality služieb. Definícia spokojnosti zákazníka. Identifikácia a následná analýza názorov a postojov manažmentu k spokojnosti zákazníkov so službami pohostinských zariadení. Výsledky prieskumu. |
Database | ARTICLES |
References | PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika |
Numbers | 2009: 1-4 |