1. Podľa prieskumu inovujeme, až keď "tečie do topánok"
Title | Podľa prieskumu inovujeme, až keď "tečie do topánok" |
---|---|
Author info | Jaroslava Marušková |
Author | Marušková Jaroslava |
Source document | Hotelier : direct-mailový časopis pre majiteľov a riaditeľov hotelov, penziónov a reštaurácií. Roč. 6, č. 7-8 (2012), s. 62-67. - Žilina : Direct press, 2012. ISSN 1337-0545 |
Document kind | schedule of articles from periodics |
Language | Slovak |
Country of Edition | Slovak Republic |
systematics | 640.2/.4 - Vedenie stravovacích zariadení. Vedenie ubytovacej a pohostinskej činnosti. Spoločné stravovanie. Ubytovanie |
Keywords | zariadenia stravovacie * reštaurácie * gastronómia * inovácia * zamestnanci * manažéri * manažment * prieskum * Slovensko |
Annotation | Poznatky, ktoré vyplynuli z prieskumu 39 gastronomických zariadení 12 slovenských miest. Hlavný dôvod inovácií - udržanie si konkurencieschopnosti zariadenia, zvýšenie návštevnosti, rast tržieb a lojalita zákazníkov. Inovácie a zamestnanci. Typy inovácií. Zdroje informácií o nových trendoch. Bariéry zmien. Hostia a inovácie. Dva smery v slovenských reštauráciách. |
Database | ARTICLES |
References | PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika |
Numbers | 2012: 1-12 |