1. Knowledge of Slovak Consumers about Functional Foods - Preliminary Study
Title | Knowledge of Slovak Consumers about Functional Foods - Preliminary Study |
---|---|
Translation | Vedomosti slovenských spotrebiteľov o funkčných potravinách – predbežná štúdia |
Author info | Malgorzata A. Jarossová |
Author | Jarossová Malgorzata Agnieszka EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená |
Source document | Towaroznawcze Problemy Jakości. No. 2 (2016), pp. 11-18. - Radom : University of Technology and Humanities in Radom. ISSN 1733-747X |
Výstup z projektu | VEGA 1/0635/14 Stav a perspektívy rozvoja trhu biopotravín, tradičných a regionálnych potravín na Slovensku |
Note | VEGA 1/0635/14 |
Document kind | schedule of articles from periodics |
Language | English |
Country of Edition | Poland |
systematics | 338.439 - Potravinové hospodárstvo. Ekonomika výživy |
Keywords | potraviny * zdravie * spotrebitelia * spotreba potravín * Slovensko * prieskum |
Public work category | Scientific titles in foreign not carented magazines and other year-books |
Database | PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ |
No. of Archival Copy | E16 00278-001, kópia plného textu |