1. Effect of Farming System on Colour Components of Wheat Noodles
Title | Effect of Farming System on Colour Components of Wheat Noodles | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Translation | Vplyv poľnohospodárskeho systému na farebné zložky pšeničných cestovín | ||||||||
Author info | Magdaléna Lacko-Bartošová, Lucia Lacko-Bartošová | ||||||||
Author | Lacko-Bartošová Magdaléna | ||||||||
Co-authors | Lacko-Bartošová Lucia EUBFNHKIV - Katedra aplikovanej informatiky a výpočtovej techniky FNH - zrušená | ||||||||
Source document | Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences. Vol. 10, no. 1 (2016), pp. 413-417 online. - Nitrianske Hrnciarovce : Association HACCP Consulting. ISSN 1337-0960 | ||||||||
Note | ITMS 26 220 220 115. - Registrovaný: Scopus | ||||||||
Document kind | schedule of articles from periodics | ||||||||
Language | English | ||||||||
Country of Edition | Slovak Republic | ||||||||
systematics | 663/664 - Potravinárstvo | ||||||||
Keywords | potravinárstvo * potraviny * pšenica * analýza komparatívna * poľnohospodárstvo * poľnohospodárstvo ekologické | ||||||||
Annotation | Farba cestovín, ako dôležitý faktor pri nákupnom rozhodovaní spotrebiteľa. Farba cestovín z ozimnej pšenice, vypestovanej v ekologickom a integrovanom systéme rastlinnej produkcie pre hnojenú i nehnojenú úrodu v rokoch 2009, 2010 a 2011. Hodnotenie cestovín z bielej a celozrnnej múky pomocou spektrokolorimetra. | ||||||||
Public work category | ADN | ||||||||
Registered in | SCOPUS | ||||||||
Database | PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ | ||||||||
No. of Archival Copy | E17 00085-001, online | ||||||||
|