1. Gastronomické trendy súčasnosti v Moravsko-sliezskom kraji
Title | Gastronomické trendy súčasnosti v Moravsko-sliezskom kraji |
---|---|
Parallel title | Gastronomic Trends of Present in Moravia-Silesian Region |
Author info | Pavlína Pellešová, Jakub Vacha |
Author | Pellešová Pavlína |
Co-authors | Vacha Jakub |
Source document | Ekonomická revue cestovného ruchu : vedecký časopis Ekonomickej fakulty Univerzity Mateja Bela. Roč. 51, č. 3 (2018), s. 170-180. - Banská Bystrica : Ekonomická fakulta UMB, 2018. ISSN 0139-8660 |
Document kind | schedule of articles from periodics |
Language | Slovak |
Country of Edition | Slovak Republic |
Keywords | gastronómia * potraviny * správanie spotrebiteľa * zdravie * zelenina * mäso * reštaurácie * regióny * prieskum * dotazníky * Česko |
Annotation | Definícia gastronómie podľa Brillant-Savarina. Gastronomické trendy v súčasnosti - lokálnosť, znižovanie odpadu v kuchyni, flexitariánstvo, polievky do ruky, zdravie a výživová hodnota potravín, zabudnuté potraviny, párovanie potravín, fialové potraviny. Uplatňovanie nových gastronomických trendov v gastronomických zariadeniach na území Moravsko-sliezskeho kraja. |
Database | ARTICLES |
References | PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika |
Bunches | 2018: 1-4 |