1. The Entrepreneurs' and Consumers' Perception of Sustainability in the Slovak Food Industry
Title | The Entrepreneurs' and Consumers' Perception of Sustainability in the Slovak Food Industry | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Parallel title | Vnímanie podnikateľov a spotrebiteľov v udržateľnosti v slovenskom potravinárskom priemysle | ||||||||
Author info | Dana Hrušovská, Mária Demjanovičová, Dominika Tumová, Martin Mičiak | ||||||||
Author | Hrušovská Dana EUBFPMKPO - Katedra podnikovohospodárska FPM | ||||||||
Co-authors | Demjanovičová Mária | ||||||||
Tumová Dominika | |||||||||
Mičiak Martin | |||||||||
Source document | Journal of Eastern Europe Research in Business and Economics. Vol. 2020, no. 17 (2020), pp. 1-12 online. - [Montgomery] : IBIMA Publishing. ISSN 2169-0367 | ||||||||
DOI | 10.5171/2020 | ||||||||
Výstup z projektu | KEGA 002EU-4/2019 Integrácia a systematizácia výsledkov vedeckovýskumnej činnosti v oblasti ochrany spotrebiteľa, s primárnou orientáciou na potravinovú bezpečnosť, za účelom modelovania adekvátneho spotrebiteľského správania | ||||||||
Note | KEGA 002EU-4/2019 | ||||||||
Document kind | schedule of articles from periodics | ||||||||
Language | English | ||||||||
Country of Edition | United States of America | ||||||||
Keywords | potraviny * spotrebitelia * zákazníci * zodpovednosť spoločenská * Slovensko | ||||||||
Annotation | Analýza vnímania udržateľnosti na Slovensku. Situácia v súvislosti s udržateľnosťou a realizácia a plánovanie krokov. Reakcia zákazníkov na prvky trvalej udržateľnosti. | ||||||||
Public work category | Scientific titles in foreign not carented magazines and other year-books | ||||||||
Database | PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ | ||||||||
No. of Archival Copy | E21 00082-001, online | ||||||||
|