1. Hotelierstvo a gastronómia sa menia. Dočasne či trvalo?
Title | Hotelierstvo a gastronómia sa menia. Dočasne či trvalo? |
---|---|
Parallel title | Pre úspech bude dôležitejšia ako doteraz flexibilita |
Author info | Natália Ullerová, Lea Lisá |
Author | Ullerová Natália |
Co-authors | Lisá Lea |
Source document | Hotelier : direct-mailový časopis pre majiteľov a riaditeľov hotelov, penziónov a reštaurácií. Roč. 16, č. jar (2022), s. 24-31. - Žilina : Direct press, 2022. ISSN 1337-0545 |
Document kind | schedule of articles from periodics |
Language | Slovak |
Country of Edition | Slovak Republic |
Keywords | gastronómia * hotelierstvo * pandémia * koronavírus * koronakríza * zmennosť * ceny * kvalita |
Annotation | V marci 2022 prešli dva roky lockdownov a obmedzení, zasahujúcich hotelierstvo i gastronómiu. Dôsledky pandémie na brandžu hotelierstva a gastronómie. Prechodná zmena hotelierstva a gastronómie na niekoľko mesiacov, alebo trvalá zmena. |
Database | ARTICLES |
References | PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika |
Numbers | 2022: jar |