1. Konkurencieschopnosť potravinárskeho priemyslu podľa metódy PAM
Title | Konkurencieschopnosť potravinárskeho priemyslu podľa metódy PAM |
---|---|
Author info | Dagmar Matošková a kol. |
Author | Matošková Dagmar |
Issue data | Bratislava : Výskumný ústav ekonomiky poľnohospodárstva a potravinárstva , 2002. - 41 s. |
ISBN | 80-8058-260-2 |
Document kind | správy výskumné |
Language | Slovak, English |
Country of Edition | Slovak Republic |
systematics | 663/664 - Potravinárstvo |
Keywords | potravinárstvo * priemysel * konkurencieschopnosť * mlieko * ukazovatele * mäso * krmovinárstvo * lieh * víno * pivo * tuky * metódy * cestoviny * trh zahraničný * trh vnútorný * Slovensko |
Database | BOOKS |
Copy count | 1, currently available 1, at library only 0 |
Call number | 782343 |