1. Nové aspekty zabezpečenia kvalitatívnych kritérií v spoločnom stravovaní
Title | Nové aspekty zabezpečenia kvalitatívnych kritérií v spoločnom stravovaní |
---|---|
Author info | Igor Kajaba, Anna Kamasová |
Author | Kajaba Igor |
Co-authors | Kamasová Anna |
Source document | Výživa a zdravie : časopis pre výživu. Roč. 43, č. 1 (1998), s. 10-12. - Bratislava : Slovenská spoločnosť pre výživu, 1998 |
Document kind | schedule of articles from periodics |
Language | Slovak |
Country of Edition | Slovak Republic |
systematics | 640.2/.4 - Vedenie stravovacích zariadení. Vedenie ubytovacej a pohostinskej činnosti. Spoločné stravovanie. Ubytovanie |
Keywords | stravovanie spoločné * výživa * Slovensko * zdravie * chorobnosť * štúdie * WHO |
Annotation | Kvantitatívne a kvalitatívne zásahy v spoločnom stravovaní. Základné odporúčania výživových dávok pre obyvateľstvo SR v spoločnom stravovaní. Výživové opatrenia odporúčané Svetovou zdravotníckou organizáciou (WHO) pre praktickú činnosť všetkých foriem spoločného stravovania. Podklady na vypracovanie jedálnych lístkov. |
Database | ARTICLES |
References | PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika |
Numbers | 1998: 1-4 |