1. Reštaurácia
Title | Reštaurácia |
---|---|
Author info | Eva Blažková, Zlatica Kramárová |
Author | Blažková Eva |
Co-authors | Kramárová Zlatica |
Source document | Hotelier : direct-mailový časopis pre majiteľov a riaditeľov hotelov, penziónov a reštaurácií. Roč. 3, č. 6 (2009), s. 30-36. - Žilina : Direct press, 2009. ISSN 1337-0545 |
Document kind | schedule of articles from periodics |
Language | Slovak |
Country of Edition | Slovak Republic |
systematics | 640.2/.4 - Vedenie stravovacích zariadení. Vedenie ubytovacej a pohostinskej činnosti. Spoločné stravovanie. Ubytovanie |
Keywords | reštaurácie * zariadenia stravovacie * služby * gastronómia * personál * zamestnanci * marketing * kvalita * zákazníci |
Annotation | Personál v reštauračnom zariadení. Problematika fluktuácie zamestnancov. Dispozičné riešenie reštaurácie. Niekoľko zásad úspešnej reštaurácie. Tematické reštaurácie. Profesionálne vybavenie reštaurácie. Kvalitná kuchyňa. Denné menu. Marketingová podpora. Úskalia reštauračného biznisu. |
Database | ARTICLES |
References | PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika |
Numbers | 2009: 1-6 |