1. Kvalita ako významný faktor konkurencieschopnosti vybraných potravinárskych produktov Slovenska v európskom hospodárskom priestore, s dôrazom na krajiny Vyšehradskej štvorky
Title | Kvalita ako významný faktor konkurencieschopnosti vybraných potravinárskych produktov Slovenska v európskom hospodárskom priestore, s dôrazom na krajiny Vyšehradskej štvorky : dizertačná práca | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Author info | Vanda Rogovská, školiteľ: Alica Lacková | ||||||||
Author | Rogovská Vanda EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená | ||||||||
Another authors | Lacková Alica (Školiteľ (konzultant)) EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená | ||||||||
Corporation | Obchodná fakulta EU . Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru | ||||||||
Issue data | Bratislava, 2017. - 139 s. | ||||||||
Document kind | práce dizertačné doktorandské (PhD., Dr.) | ||||||||
Language | Slovak | ||||||||
Country of Edition | Slovak Republic | ||||||||
systematics | 620.2 - Náuka o tovare. Tovaroznalectvo | ||||||||
Keywords | priemysel vinársky * konkurencieschopnosť * víno * kvalita * trh medzinárodný * porovnanie medzinárodné * potravinárstvo * vinohradníctvo * kvalita potravín * analýza swot * Slovensko * Európa | ||||||||
Public work category | Qualificational works (thesis, habilitation, atestation...) | ||||||||
Database | PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ | ||||||||
Copy count | 1, currently available 0, at library only 1 | ||||||||
Call number | 896154 | ||||||||
|