1. Výroba čokolády na Slovensku, vybrané ekonomické ukazovatele podnikov
Title | Výroba čokolády na Slovensku, vybrané ekonomické ukazovatele podnikov | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Parallel title | Chocolate Production in Slovakia, Selected Economic Indicators of Enterprises | ||||||||
Author info | Miroslav Tóth, Alena Tóthová | ||||||||
Author | Tóth Miroslav EUBFPMKPO - Katedra podnikovohospodárska FPM | ||||||||
Co-authors | Tóthová Alena EUBFPMKPF - Katedra podnikových financií FPM | ||||||||
Source document | Ekonomika, financie a manažment podniku - 2021 : zborník vedeckých prác = Proceedings of Scientific Papers. S. 429-445 online. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2021 / Markovič Peter ; Tóth Miroslav ; Grznár Miroslav ; Rajňák Milan. ISBN 978-80-225-4890-8 | ||||||||
Výstup z projektu | VEGA 1/0708/20 Sociálno-ekonomické determinanty trvalo udržateľnej spotreby a výroby z hľadiska vplyvu na výkonnosť a konkurencieschopnosť podnikov | ||||||||
Note | VEGA 1/0708/20. - VEGA 1/0240/20 | ||||||||
Document kind | schedule of articles from year books | ||||||||
Language | Slovak | ||||||||
Country of Edition | Slovak Republic | ||||||||
Keywords | čokoláda * zodpovednosť podniku spoločenská * výroba * spotreba udržateľná * podnik rodinný | ||||||||
Annotation | Ekonomická výkonnosť vzorky slovenských výrobcov čokolády vo vybraných ukazovateľoch. Čokoláda sa na Slovensku vyrába priemyselne ako veľkovýroba. Vyrába sa aj ručná výroba, ktorá poskytuje personalizované produkty. Slovenskí výrobcovia sa tiež správajú zodpovedne z hľadiska fairtrade a ochrany spotrebiteľa, tým podporujú udržateľnú produkciu kakaa a kultúru spotreby kakaa. | ||||||||
Public work category | Scientific titles in home noticed scientific year-books (not conference) | ||||||||
Database | PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ | ||||||||
No. of Archival Copy | E21 00822-006, kópia plného textu | ||||||||
|