1. Vplyv pandémie Covid-19 na fungovanie sektora HORECA
Title | Vplyv pandémie Covid-19 na fungovanie sektora HORECA | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Parallel title | Impact of the Covid-19 Pandemic on the Functioning of the HORECA Sector | ||||||||
Author info | Marián Chrobák | ||||||||
Author | Chrobák Marián EUBPHFKKM - Katedra kvantitatívnych metód PHF | ||||||||
Source document | Manažment v teórii a praxi : online odborný časopis o nových trendoch v manažmente. Roč. 18, č. 1 (2022), s. 64-69 online. - Košice : Katedra manažmentu PHF EU, 2022. ISSN 1336-7137 | ||||||||
Document kind | schedule of articles from periodics | ||||||||
Language | Slovak | ||||||||
Country of Edition | Slovak Republic | ||||||||
Keywords | ruch cestovný * hotelierstvo * reštaurácie * pandémia * koronavírus * Slovensko | ||||||||
Annotation | Dopad pandémie Covid-19 na sektor HORECA. HoReCa je pojem, ktorý zahŕňa segment hotelierstva a rôznych druhov gastronomických prevádzok, ide o skratku slov označujúcich miesta predaja s priamou konzumáciou tovarov a služieb: Hotel, Reštaurácia, Stravovanie/Kaviareň (Catering). Sektor HORECA, ako súčasť cestovného ruchu, zahŕňa ubytovacie a stravovacie služby. Budúcnosť sektora HORECA. | ||||||||
Public work category | Scientific works in others home magazines | ||||||||
Database | PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ | ||||||||
No. of Archival Copy | E22 00108-007, kópia plného textu | ||||||||
References | PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika | ||||||||
Numbers | 2022: 1 | ||||||||
|