1. Bezpečné potraviny v každej kuchyni
Title | Bezpečné potraviny v každej kuchyni : prístup podľa systému HACCP - tip nielen pre výrobcu |
---|---|
Author info | Jozef Dubravický, Ľuboš Heriban |
Author | Dubravický Jozef |
Co-authors | Heriban Ľuboš |
Source document | Slovenský výber : časopis manažmentu obchodu. Roč. 4, č. 11 (2000), s. 36-37. - Bratislava : SON MEDIA, 2000 |
Document kind | schedule of articles from periodics |
Language | Slovak |
Country of Edition | Slovak Republic |
systematics | 613 - Hygiena. Starostlivosť o zdravie |
Keywords | hygiena výživy * potraviny * výroba * domácnosti * systém HACCP * výrobcovia * bezpečnosť potravinová |
Annotation | Výrobcovia sú povinní zaručiť zdravotnú bezpečnosť svojich výrobkov podľa systému HACCP ( Analýza rizík na kritických kontrolných bodoch ). Spomínaný systém sa sústreďuje na prevenciu. Čo je riziko a kritický kontrolný bod. |
Database | ARTICLES |
References | PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika |
Numbers | 2000: 9-12 |