1. Postavenie slovenského potravinárskeho priemyslu v národnom hospodárstve a možnosti reštrukturalizácie
Title | Postavenie slovenského potravinárskeho priemyslu v národnom hospodárstve a možnosti reštrukturalizácie |
---|---|
Translation | The Role of the Slovak food industry in the national economy and its restructuring potential |
Author info | Viera Ižáková |
Author | Ižáková Viera |
Source document | Ekonomika poľnohospodárstva = Economics of agriculture. Roč. 1, č. 1 (2001), s. 53-62. - Bratislava : Výskumný ústav ekonomiky poľnohospodárstva a potravinárstva, 2001. ISSN 1335-6186 |
Document kind | schedule of articles from periodics |
Language | Slovak |
Country of Edition | Slovak Republic |
systematics | 338.43 - Poľnohospodárstvo ako hospodárske odvetvie |
Keywords | poľnohospodárstvo * potravinárstvo * reštrukturalizácia * konkurencieschopnosť * koncepcie * Slovensko |
Annotation | Hodnotenie postavenia slovenského potravinárskeho priemyslu v národnom hospodárstve a v rámci priemyslu SR. Návrh strategických smerov reštrukturalizácie tohto odvetvia priemyslu. Analýza ekonomickej výkonnosti slovenského potravinárskeho priemyslu. Konkurencieschopnosť slovenského potravinárskeho priemyslu. |
Database | ARTICLES |
References | PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika |
Numbers | 2001: 1-2 |