Počet záznamov: 1  

Convenience produkty

  1. Názov Convenience produkty
    Autorské údajeJaroslava Marušková
    Autor Marušková Jaroslava Univerzita Mateja Bela v Banskej Bystrici
    Zdrojový dokument Hotelier : direct-mailový časopis pre majiteľov a riaditeľov hotelov, penziónov a reštaurácií. Roč. 3, č. 6 (2009), s. 38-42. - Žilina : Direct press, 2009. ISSN 1337-0545 Tab.
    Druh dokumenturozpis článkov z periodík
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Systematika 640.2/.4 - Vedenie stravovacích zariadení. Vedenie ubytovacej a pohostinskej činnosti. Spoločné stravovanie. Ubytovanie
    Heslá gastronómia * technológie nové * zariadenia stravovacie * stravovanie spoločné * produkty * polotovary * kvalita * úspory * potraviny
    AnotáciaModerné technológie v stravovacích službách ako hybná sila rozvoja gastronómie. Čo je convenience produkt. Výhody convenience produktov. Využívanie týchto produktov v praxi. Dôvody odmietavého postoja k produktom convenience. Najčastejšie používané výrobky convenience. Reálne výhody a úspory. Problém v širšom využívaní uvedených produktov.
    Báza dátČLÁNKY
    OdkazyPERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Zväzky2009: 1-6

    článok

    článok

    Do košíka