Počet záznamov: 1
Národná gastronómia Slovenska a jej diverzifikácia na Slovensku a vo svete
Názov Národná gastronómia Slovenska a jej diverzifikácia na Slovensku a vo svete : diplomová práca Autorské údaje Karolína Koleková, škol. Mária Pachingerová Autor Koleková Karolína Ďalší autori Pachingerová Mária (Školiteľ (konzultant)) EUBOBFKSC - Katedra služieb a cestovného ruchu OBF - zrušená Korporácia Obchodná fakulta EU . Katedra služieb a cestovného ruchu - zrušené Vydavateľské údaje Bratislava, 2010. - 86 s. Druh dokumentu práce diplomové (Mgr.,Ing.) Jazyk dokumentu slovenčina Krajina vydania Slovenská republika Báza dát ZÁVEREČNÉ PRÁCE Signatúra 843752
Názov súboru Veľkosť Typ prístupu Elektronická verzia práce 1.2 MB z IP adresy EU po prihlásení kniha
Počet záznamov: 1