Počet záznamov: 1  

Produkt spoločného stravovania a trendy jeho diverzifikácie na Slovensku

  1. Názov Produkt spoločného stravovania a trendy jeho diverzifikácie na Slovensku : diplomová práca
    Autorské údajeVeronika Kapustová, školiteľ: Mária Pachingerová
    Autor Kapustová Veronika
    Ďalší autori Pachingerová Mária (Školiteľ (konzultant)) EUBOBFKSC - Katedra služieb a cestovného ruchu OBF
    Korporácia Obchodná fakulta EU . Katedra služieb a cestovného ruchu , (Bratislava, Slovensko)
    Vydavateľské údajeBratislava, 2011. - 80 s.
    Druh dokumentupráce diplomové (Mgr.,Ing.)
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Báza dátZÁVEREČNÉ PRÁCE
    Signatúra853261

    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Plný text PDF4 MBverejne dostupné