Počet záznamov: 1  

Trendy rozvoja potravinárskej obalovej techniky

  1. Názov Trendy rozvoja potravinárskej obalovej techniky
    Súbežný názovTrends of food-package technology development
    Autorské údajeIgor Kačeňák
    Autor Kačeňák Igor EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF
    Zdrojový dokument Vedecké state Obchodnej fakulty 2011 : [zborník]. S. [1-9]. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2011. ISBN 978-80-225-3326-3
    PoznámkyKEGA 006EU-4/2011. - Res. angl. Bibliogr. odkazy
    Druh dokumenturozpis článkov z elektronických zdrojov
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Systematika 621.798 - Balenie a obalová technika
    Heslá obaly * balenie * technika obalová * nanotechnológie * technológie nové * potraviny
    AnotáciaVývoj obalového priemyslu bude v budúcich rokoch ovplyvnený niekoľkými faktormi. Jedným z nich je vývoj v oblasti technológií, ktoré zahrňujú zmeny v používaných materiáloch a technológiách. Aplikované moderné metódy balenia.Vákuové balenia a balenie v inertnom plyne. Aseptický spôsob balenia. Aktívne a inteligentné balenie. Inteligentné systémy balenia. Rádiofrekvenčná identifikácia – RFID. Nanotechnológie. Obaly pre mikrovlnný ohrev. Biodegradovateľné obalové materiály – bioplasty. Automatizácia baliaceho procesu. Požiadavky na obaly budúcnosti.
    Kategória EPCVedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
    Báza dátPUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Archív EPCE11 01865-030, originál dokumentu

    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Plný text PDF96.7 KBzamestnanci EU po prihlásení
    Archív publikačnej činnosti96.7 KBz IP adresy SEK po prihlásení
    článok

    článok

    Do košíka