Počet záznamov: 1
Systém manažérstva bezpečnosti potravín podľa normy Normy STN EN ISO 22000:2006 A HACCP
Názov Systém manažérstva bezpečnosti potravín podľa normy Normy STN EN ISO 22000:2006 A HACCP Preklad názvu Food safety management system according to STN EN ISO 22000:2006 and HACCP Autorské údaje Marek Šolc Autor Šolc Marek Zdrojový dokument Manažment v teórii a praxi : online odborný časopis o nových trendoch v manažmente. Roč. 7, č. 3 (2011), s. 64-72. - Košice : Katedra manažmentu PHF EU, 2011. ISSN 1336-7137 Druh dokumentu rozpis článkov z periodík Jazyk dokumentu slovenčina Krajina vydania Slovenská republika Systematika 338.43 - Poľnohospodárstvo ako hospodárske odvetvie Heslá bezpečnosť potravinová * Európa * Slovensko * normy kvality * prevencia * certifikáty Anotácia Problematika potravinovej bezpečnosti v spoločnosti a v dodávateľských reťazcoch. Legislatíva v oblasti potravinovej bezpečnosti. Systémy manažérstva potravinovej bezpečnosti ako sú systém potravinovej bezpečnosti založený na prevencii a systém manažérstva bezpečnosti potravín podľa normy STN EN ISO 22000:2006. Výhody, ktoré vyplývajú zo zavedenia systému manažérstva bezpečnosti potravín podľa normy STN EN ISO 22000:2006. Báza dát ČLÁNKY Odkazy PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika Čísla 2011: 3
článok
Počet záznamov: 1