Počet záznamov: 1
Towaroznawstwo w kształtowaniu jakości i cech prozdrowotnych żywności
Názov Towaroznawstwo w kształtowaniu jakości i cech prozdrowotnych żywności Autorské údaje redakcja naukowa Urszula Samotyja, Maria Malecka Ďalší autori Samotyja Urszula (Vedecký redaktor) Malecka Maria (Vedecký redaktor) Vydavateľské údaje Poznań : Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu , 2011. - 263 s. Edícia Zeszyty naukowe , 205 ISBN 978-83-7417-643-9 ISSN 1689-7374 Druh dokumentu zborníky Jazyk dokumentu poľština, angličtina Krajina vydania Poľsko Systematika 658.56 - Kontrola akosti. Hospodárenie s nástrojmi. Hospodárenie s materiálom, surovinami a výrobkami Heslá kvalita výrobkov * bezpečnosť výrobkov * oceňovanie * Poľsko Báza dát KNIHY Počet ex. 1, z toho voľných 0, prezenčne 1 Signatúra 857753
kniha
Signatúra Lokácia Dislokácia Info 857753 SEK Všeobecná študovňa len prezenčne
Počet záznamov: 1