Počet záznamov: 1
Regionalne i tradycyjne oleje i tłuszcze w jadłospisie studenta
Názov Regionalne i tradycyjne oleje i tłuszcze w jadłospisie studenta Preklad názvu Regionálne a tradičné oleje a tuky v jedálnom lístku študenta Autorské údaje Małgorzata Krzywonos, Daniel Borowiak, Małgorzata Kosiorowska Autor Krzywonos Małgorzata Spoluautori Borowiak Daniel Kosiorowska Małgorzata EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená Zdrojový dokument Współczesne trendy w technologii żywności. Od żywności tradycyjnej do prozdrowotnej. : materialy konferecijne, Poznań, 26-27.09.2012. S. 42. - Poznań : Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, 2012 Poznámky Abstrakt Druh dokumentu rozpis článkov zo zborníkov Jazyk dokumentu poľština Krajina vydania Poľsko Kategória EPC Abstrakty príspevkov zo zahraničných konferencií Báza dát PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ Archív EPC E12 01833-001, kópia plného textu
článok
Počet záznamov: 1