Počet záznamov: 1  

Systémový prístup k riešeniu kvality a bezpečnosti potravín

  1. Názov Systémový prístup k riešeniu kvality a bezpečnosti potravín : diplomová práca
    Autorské údajeIvana Koťková, školiteľ: Alica Lacková
    Autor Koťková Ivana
    Ďalší autori Lacková Alica (Školiteľ (konzultant)) EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF
    Korporácia Obchodná fakulta EU . Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru , (Bratislava, Slovensko)
    Vydavateľské údajeBratislava, 2013. - 93 s.
    Druh dokumentupráce diplomové (Mgr.,Ing.)
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Báza dátZÁVEREČNÉ PRÁCE
    Signatúra871227

    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Plný text PDF3.5 MBz IP adresy EU po prihlásení