Počet záznamov: 1  

Systémový prístup k riešeniu kvality a bezpečnosti potravín

  1. Názov Systémový prístup k riešeniu kvality a bezpečnosti potravín : diplomová práca
    Autorské údajeIvana Koťková, školiteľ: Alica Lacková
    Autor Koťková Ivana
    Ďalší autori Lacková Alica (Školiteľ (konzultant)) EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená
    Korporácia Obchodná fakulta EU . Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru
    Vydavateľské údajeBratislava, 2013. - 93 s.
    Druh dokumentupráce diplomové (Mgr.,Ing.)
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Báza dátZÁVEREČNÉ PRÁCE
    Signatúra871227

    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Elektronická verzia práce3.5 MBz IP adresy EU po prihlásení

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.