Počet záznamov: 1  

Agro klastre ako možnosť zvýšenia konkurencieschopnosti agropotravinárskych podnikov

  1. Názov Agro klastre ako možnosť zvýšenia konkurencieschopnosti agropotravinárskych podnikov
    Súbežný názovThe agrofood clusters as a new possibility of the increase of the competitiveness of the agrocultural firms
    Autorské údajePeter Jamnický
    Autor Jamnický Peter EUBFPMKPM - Katedra manažmentu FPM
    Zdrojový dokument Stratégia rozvoja agropotravinárstva a konkurenčná schopnosť agropotravinárskych podnikov III. : [recenzovaný zborník vedeckých prác]. S. 42-54. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2014. ISBN 978-80-225-3859-6
    Druh dokumenturozpis článkov zo zborníkov
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Systematika 334.75/.76 - Nadpodnikové organizačné formy
    Heslá agropotravinárstvo * podnik poľnohospodársky * klaster * rozvoj regionálny
    AnotáciaSpolupráca podnikov a jej vplyv na vznik klastrov. Teoretické východiská zakladania klastrov. Príklad úspešného klastra (tirolský drevársky klaster) a jeho vplyv na rozvoj regiónov.
    Kategória EPCVedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
    Báza dátPUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Odkazy (1) - PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Archív EPCE14 00259-006, originál dokumentu

    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.