Počet záznamov: 1  

Inovácie v oblasti balenia potravín

  1. Názov Inovácie v oblasti balenia potravín : bakalárska práca
    Autorské údajeMónika Pálinkásová, školiteľ: Malgorzata A. Jarossová
    Autor Pálinkásová Mónika
    Ďalší autori Jarossová Malgorzata Agnieszka (Školiteľ (konzultant)) EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená
    Korporácia Obchodná fakulta EU . Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru
    Vydavateľské údajeBratislava, 2014. - 52 s.
    Druh dokumentupráce záverečné bakalárske (Bc.)
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Báza dátZÁVEREČNÉ PRÁCE
    Signatúra880551

    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Príloha298.6 KBz IP adresy EU po prihlásení
    Elektronická verzia práce1.4 MBz IP adresy EU po prihlásení

Počet záznamov: 1