Počet záznamov: 1
Inovácie v oblasti balenia potravín
Názov Inovácie v oblasti balenia potravín : bakalárska práca Autorské údaje Mónika Pálinkásová, školiteľ: Malgorzata A. Jarossová Autor Pálinkásová Mónika Ďalší autori Jarossová Malgorzata Agnieszka (Školiteľ (konzultant)) EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená Korporácia Obchodná fakulta EU . Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru Vydavateľské údaje Bratislava, 2014. - 52 s. Druh dokumentu práce záverečné bakalárske (Bc.) Jazyk dokumentu slovenčina Krajina vydania Slovenská republika Báza dát ZÁVEREČNÉ PRÁCE Signatúra 880551
Názov súboru Veľkosť Typ prístupu Príloha 298.6 KB z IP adresy EU po prihlásení Elektronická verzia práce 1.4 MB z IP adresy EU po prihlásení kniha
Počet záznamov: 1