Počet záznamov: 1  

Kontrolné orgány tradičných, regionálnych potravín registrovaných v rámci Politiky kvality EÚ

  1. Názov Kontrolné orgány tradičných, regionálnych potravín registrovaných v rámci Politiky kvality EÚ
    Autorské údajeMalgorzata A. Jarossová
    Autor Jarossová Malgorzata Agnieszka EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF
    Zdrojový dokumentStav a perspektívy rozvoja trhu potravín, tradičných a regionálnych potravín v Európskej únii a na Slovensku : tradičné a regionálne potraviny. S. 131-132 [1,80 NS] online. - Bratislava : Obchodná fakulta Ekonomickej univerzity v Bratislave, 2016
    Vydavateľské údajeTab.
    PoznámkyVEGA 1/0635/14. - Popis urobený: 24.3.2017
    Druh dokumenturozpis článkov zo zborníkov
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Heslá výrobky poľnohospodárske * potraviny * pôvod tovaru * kvalita výrobkov * registrácia * certifikácia * kontrola * kontrola kvality
    Kategória EPCPráce zverejnené na internete
    Báza dátPUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Archív EPCE16 01602-021, online

    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Plný text PDF49.4 KBverejne dostupné
    článok

    článok

Počet záznamov: 1