Počet záznamov: 1
Potravinársky priemysel SR a jeho vývojové trendy v kontexte EÚ
Názov Potravinársky priemysel SR a jeho vývojové trendy v kontexte EÚ Súbežný názov Food Industry of the Slovak Republic and Its Development Trends in EU Context Autorské údaje Ľuboslav Szabo, Andrea Čambalíková Autor Szabo Ľuboslav EUBFPMKPM - Katedra manažmentu FPM Spoluautori Čambalíková Andrea EUBFPMKPM - Katedra manažmentu FPM Zdrojový dokument Inovatívne prístupy v manažmente a ich vplyv na konkurencieschopnosť a úspešnosť podnikov v podmienkach globalizujúcej sa ekonomiky : recenzovaný zborník vedeckých statí. S. 14-26 CD-ROM. - České Budějovice : Vysoká škola evropských a regionálních studií, 2018 / Paprskárová Paulína ; Mišún Juraj ; Dušek Jiří. ISBN 978-80-7556-034-6 Poznámky VEGA 1/0109/17 Druh dokumentu rozpis článkov zo zborníkov Jazyk dokumentu slovenčina Krajina vydania Česká republika Heslá priemysel potravinársky * produktivita práce * vývoj * dovoz * vývoz * mzdy priemerné * tržby * výnosy * náklady * hodnota pridaná * Slovensko * Európska únia Anotácia Analýza a hodnotenie vývoja odvetví potravinového hospodárstva v prácach zahraničných a domácich autorov. Výkonnosť potravinárskeho priemyslu v EÚ. Indexy vývoja obratu vo výrobe potravín a nápojov vybraných krajín EÚ (2010). Štruktúra potravinového reťazca EÚ v roku 2013. Export a import potravín a nápojov EÚ v roku 2015. Produktivita práce v odboroch priemyslu EÚ v roku 2013. Potravinársky priemysel na Slovensku. Ukazovatele vývoja potravinárskeho priemyslu SR (2008-2016). Kategória EPC Vedecké práce v zahraničných recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách Báza dát PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ Archív EPC E18 00610-004, kópia plného textu
Názov súboru Veľkosť Typ prístupu Plný text PDF 511.3 KB z IP adresy SEK po prihlásení článok
Počet záznamov: 1