Počet záznamov: 1  

Bezpečnosť potravín z pohľadu spotrebiteľov a výrobcov

  1. Názov Bezpečnosť potravín z pohľadu spotrebiteľov a výrobcov
    Súbežný názovFood Safety from the Consumers´ and Producers´ Point of View
    Autorské údajeMarta Karkalíková, Alica Lacková
    Autor Karkalíková Marta EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF
    Spoluautori Lacková Alica EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF
    Zdrojový dokument Vedecké state Obchodnej fakulty 2018/1 : zborník vedeckých statí. S. 86-94. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2018 / Poláček Marian ; Pajtinková - Bartáková Gabriela ; Karlíček Miroslav. ISBN 978-80-225-4507-5
    Vydavateľské údajeGrafy
    PoznámkyVEGA 1/0670/16
    Druh dokumenturozpis článkov zo zborníkov
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Heslá bezpečnosť potravinová * spotrebitelia * výrobcovia * priemysel potravinársky * prieskum trhu * prieskum dopytu * prieskum informačný * kvalita potravín * riadenie
    AnotáciaPostoje, názory a povedomie spotrebiteľov k bezpečnosti potravinárskych výrobkov. Prínosy zo zavádzania systémov manažérstva bezpečnosti potravín.
    Kategória EPCVedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
    Báza dátPUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Archív EPCE18 00553-022, kópia plného textu

    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Plný text PDF172.3 KBz IP adresy SEK po prihlásení
    článok

    článok

Počet záznamov: 1